mycu89 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam mam problem mianowicie ok kilku tygodni wyskakuje mi błąd p0010 "Obwód nastawnika kąta ustawienia wałka rozrządu 'A'" nie mogę go skasować gdzie za chwile pojawia się znowu. Samochód na zimnym silniku gaśnie. Brak siły na biegu 2 pod górkę. Miał ktoś już taki problem z megane 1.6? Proszę o pomoc. Ja osobiście stawiam na wymianę "Koło zmiennych faz rozrządu" ale wole najpierw spytać się o rade zanim zacznę wkładać setki w megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Sprawdź najpierw elektrozawór faz rozrządu koło korka wlewu oleju. Wykręć przemyj w benzynie i ewentualnie sprawdź czy działa podłączając na "krótko" do 12V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi