Adamek99 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam mam Meganke II 2005, i chciałbym się dowiedzieć czy w moim modelu jest opcja sprawdzenia elektronicznie oleju. Jak w sieci na filmikach przy włączaniu auta pisze na wyświetlaczu komputera komunikat "oil Level ok" u mnie czegoś takiego nie ma. Co mam wcisnąć aby jakaś elektroniczna podziałka wyskoczyła na wyświetlaczu bym mógł sprawdzić poziom oleju. Od razu mówię szukałem ale nie było raczej takiego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Od razu mówię szukałem ale nie było raczej takiego tematu. Był i tam jest wyśnione, że w przypadku uszkodzenia czujnika poziomu oleju lub uszkodzenia przewodów od czujnika taki komunikat się nie pojawia. Nie wiem jednak czy wszystkie Megane II miały ten czujnik, ale wydaje mi się, że są w niego wszystkie wyposażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi