raul333 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Witam. Jak ściagnąć prawy przedni błotnik? Ten od kierowcy. Czytałem wątek o zalewanym schowku w podłodze i były rady,żeby sprawdzić odpływy szyb. Są drożne, a co sięokazało? Że woda dostaje się jakąś szczeliną w lewym dolnym rogu szyby. Jedeny dostęp tam to ściagniecie błotnika i zalepienie dziury, która musiała powstać podczas mrozów. Dziwna sprawa, bo o tej przyczynie zalewania schowka nigdzie nie znalazłem wzmianki. Edytowane 25 Lipca 2013 przez raul333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drapper Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Chcesz na własną rękę zająć się wymianą tego czy może nie lepiej do jakiegoś fachowca byłoby uderzyć z tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raul333 Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Nie chce nic wymieniać tylko ewentualna szczelię zatkać. Jeśli ściagnięcie to kwestia odkręcenia 6 śrub i mały problem to zrobię to sam. Stad moje pytanie. Naprawde na forum nikt nie wie jak ściagnąć przedni prawy błotnik? Od kierowcy. W których miejscach są śruby. Czy trzeba ściągać nadkole? Edytowane 25 Lipca 2013 przez raul333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam. Jak ściagnąć prawy przedni błotnik? Ten od kierowcy. Na moje : od kierowcy to będzie lewy błotnik, no chyba że jest prawy i bardziej prawy.Zeby go ściagnać to i zderzak i nadkole trzeba wymontować lub odchylić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raul333 Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Stając z przodu prawy, ale to niewazne. Widać za dużo roboty i trzeba jechać do jakiegoś dobrego mechanika, blacharza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Stając z przodu prawy, Mylisz się :D Błotnik prawy to zawsze ten od pasażera, tak samo jak prawe przednie koło ;)Na Downloadzie masz serwisówki do Megane ściągnij sobie i poczytaj, tak chyba będzie najszybciej. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi