pablo188 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam Chciałem dodać posta do działu sprzedam niestety nie mogę może ktoś wytłumaczyć dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 A co tu jeszcze wyjaśniać?? Przeczytaj regulamin z dodatkami dla poszczególnych działów i będziesz znał przyczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Siema. Mam ponad 100 postów i też nie mogę dodać tematu w giełdzie do sprzedania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 A bo widzisz i tu jest pewna niespodzianka. Nabijania postów nie zlicza się :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Całość postów: 108 (0,2 na dzień) Najwięcej w Offtopic / Fun (54 postów) Jak wyżej napisano, masz co najmniej 54 napisane niepotrzebnie, bo w dziale gdzie nie jest zliczane. OFF TOP to dział o Dupie Maryny więc zero pożytecznych i merytorycznych. (całkowicie popieram tą logikę) Tak samo nie są zaliczane do tej wymaganej setki posty typu: Fajny- super! zamieszczane w tematach w Nasi użytkownicy i ich auta..... To tak dla wyjaśnienia tego co wyżej kol. Junior Admin skrótem napisał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Nic dodać, nic ująć. Nie bez powodu w tych działach posty nie są zliczane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Co ja na to poradzę, żę nie mam postów, skoro wszystkie informacje, które potrzebuję znajduję bez zakładania tematu? A że znam się na mechanice tak, że nie mam informacji aby doradzić to co na to poradzę. Czyli wychodzi na to, że mam pisać bez sensu w reszcie tematów, ale tak to ukryć, by admini się nie doczepili. Genialne... A moja wina, że ludzie zakładają tematy w offtopie, który jest przydatny dla inncyh? Np o przyczepie czy o mandatach? Dla mnie bezsensem jest limit do działu sprzedam. Niby podajecie link do serwera zewnętrznego, który niewiem czy wiecie, nie działa! To jest dopiero bezsens. Tak się regulaminu trzymacie, a tu lipa! albo znajdźcie lepszy serwer albo wywalcie ten zakaz. Mam do sprzedania opony, które komuś mogą się przydać, a nei mogę założyć tematu przez debilny zakaz i brak serwera, który de facto reklamujecie... Edytowane 13 Września 2013 przez stanleus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Mam do sprzedania opony, które komuś mogą się przydać, a nei mogę założyć tematu Możesz....... I jest to dokładnie opisane jak to zrobić, by okazjonalnie i zgodnie z przyjętymi tu zasadami tą blokadę ominąć. Sam osobiście postulowałem wprowadzenie takiej furtki "pod szczególnym nadzorem ModTeamu" jak regulamin powstawał. Wielokrotnie było to stosowane, a blokada przeciwko nowym spamerom też już była w tym czasie. Niestety to już nie moja ani nikogo z forum wina, że nie doczytałeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Mam do sprzedania opony, Oj kolego ! Tyle już tu siedzisz i nadal nie wiesz jak to załatwić?Przeczytaj sobie regulamin działu sprzedam, a potem PW do któregoś z modów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi