bezello Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 dzięki ale mam dwie. jedna nowa i jedna używana i żadna nie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Dzisiaj koleżance awarii uległa pompka paliwa ,Megane II 1,4 2004r .Okazało się ,że też ma dwa wyjścia z obudowy pompy.Jedno wyście to zasilanie na listwę ,a do drugiego dochodzi trójnik i rozchodzi się na dwa przewody.Dzisiaj nie miałem dostępu do kanału, więc nie wiem gdzie idą te przewody, ale może jutro to sprawdzę jak to rozwiązali.Bo z silnika nie ma przewodu powrotu paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalBDG Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Hej, i co udało się ustalić z tymi nakrętkami? Właśnie padła mi pompa więc czeka wymiana a z tego co wiem to i tak mam źle nakręconą... Czym różni się nakrętka od diesla a od benzyny ? Czy naprawdę nie da się już nakręcić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi