wilunia Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Nie wiem co sie stalo. mam megane sedan z konca 2004 1.6 w automacie. wlasnie odpalilam silnik i zaczal drgac i wydzielac niesamowity smrod i kleby dymu, oprocz tego lampka od silnika zaczela migac, co sie dzieje, co mam robic??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 wilunia, mysle, że nieciekawy prezent megi zrobiła Ci na świeta, :-/ Prawdopodobnie poszła uszczelka pod głowicą i płyn przedostaje się do cylindrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilunia Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Swietnie to megane jest prezentem na swieta, mam ja tydzien. No i swieci sie serwis lampka. Jak naprawa tego wyglada? Bo mam na nia wszelkie mozliwe gwaranacje wiec nie wiem. myslisz, ze mi to naprawia? :-( Jakie sa jeszcze inne objawy gdy peknie uszczelka pod glowica, czy auto moze jechac wogole, ja do domu zawrocilam, bardziej przerazily mnie kleby dymu i migajaca lampka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 wilunia,życzę Ci, byś znalazła serwis z mechanikami, którym się chce... w wigilijne przedpołudnie. :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilunia Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 juz wszystko wiem, przyjechal autoryzowany mechanik i wymienia swiece. tak poszla swieca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi