bialy_project Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Cześć, Mam problem, dotychczas po wyjęciu karty i otworzeniu drzwi radio (oryginalne się wyłączało). Ostatnio zauważyłem że się nie wyłącza, ani nie włącza wraz z odpaleniem silnika. Co jeszcze ciekawsze po 20 minutach jest takie charakterystyczne biiip i radio się wyłącza. Pomyślałem że może jakiś z kabelków się poluzował, bo radio nie wykrywa że samochód jest włączony. Ale to nie tylko radio bo nie działa też klima i ogrzewanie tylnej szyby, tzn, jak naciskam to się nie włącza ani dioda ani klima/ogrzewanie szyby. Co to może być ? Gdzie szukać przyczyny? Pozdrawiam Adam PS. nie działa też zapalniczka :) (ale awaryjki i ten panel, działa) Edytowane 6 Września 2013 przez bialy_project Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Spalił się bezpiecznik. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy_project Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Tak to było, dzięki :) To mój pierwszy bezpiecznik na koncie Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi