subratri Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witam. Na alegro jest sklep który sprzedaje amory aryginalne w cenia bilstain czy KYB. http://allegro.pl/amortyzator-przod-renault-megane-ii-scenic-ii-i3504341303.html I teraz mam pytanie do Was - co lepiej kupić? :) Z góry dzięki!. Do modów - sory, że zakłądam tutaj, ale tu się przewija więcej userów (chyba) a pytanie w zasadzie nie jest natury technicznej a ogólnej właśnie. Dzięki za wyrozumiałość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Amortyzatory KYB szły na pierwszy montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Na pierwszy montaż szły Monrooe i takie oferuje ASO jako orginalne części (takie przynajmiej dostałem w kalkulacji). U mnie amory mają wytłoczone napisy Renault a niżej Monrooe i jakis tam numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ja miałem KYB. Dopiero po wyjęciu dało się odczytać. Różnica taka, że były olejowe a ja założyłem gazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauliosss Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 ja jakbym zmieniał, to bym szukał gazowo-olejowych. Kiedyś jak wymieniałem, to zawsze takowych zamienników szukałem, zawsze jak gaz ulotni się, to olej pozostanie. :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi