davidoff9 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Temat: aukcja Autoko uszkodzone jak widać, poza tym złamany amortyzator....podobno nic więcej. Jutro z rana się przekonam na tyle na ile będę mógł. Panowie, czy widzicie coś podejrzanego w tej ofecie? Wiem tyle że sprzedawca chce się dogadać co do formy sprzedaży. Podejżewam VAT marże i pewnie na 10k PLN będzie chciał. Nie wiem jak do takich kwestii podchodzić, lecz raczej nie będę się chciał zgodzić. Ryzyko zbyt duże w przypadku jakichś wad ukrytych. Ponadto dokumenty jadą osobną drogą niż auto i jeszcze ich w PL nie ma. Odstrasza mnie to. Co do samego samochodu nie zauwazyłem nic do by wzbudziło moją czujność (poza oczywsitymi uszkodzeniami). Może Wy coś podrzucicie? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 poza tym złamany amortyzator....podobno nic więcej. Czyli ładnego strzała musiało dostać auto. Ps. Link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoff9 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Najwyraźniej ktoś się skusił skoro link już nieaktywny. Informacyjnie - byłem samochód oglądać i zrezygnowałem. Poza tym co mówił sprzedawca złamany był drążek kierowniczy i łącznik stabilizatora, oraz skrzywiony wahacz (bądź sanki) o 2cm do przodu. Uderzenie było jednak mocniejsze niż sugerował sprzedawca. Poza tym do malowania tylni zderzak i przedni (miały być ok). Samochód dość mocno poniszczony w środku jak na 2 latka. Podziękowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi