demo1 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witajcie, otóż pali się ciągle kontrolka rezerwy, i wskazówka na "0", co się mogło stać ?? nie wiem ile mam w baku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 To trzeba zatankować. I zrobić test zegarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) No oczywiście, że wlałem, to było jako pierwsze czynione. i wskaźnik ani drgnął. co to znaczy zrobić test zegarów ? Edytowane 17 Września 2013 przez demo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Oczywiście tankowałeś na zgaszonym silniku, bo jeżeli nie to wskazówka nie drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 zawsze na zgaszonym się tankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 zawsze na zgaszonym się tankuje. właśnie bo się zachłyśnie :D co to znaczy zrobić test zegarów ? To jest tzw test zegarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy :D no wiem jak wygląda test zegarów.. ale instrukcje proszę do tego. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Dodano: 19 wrz 2013 - 13:18 Nikt naprawde nie wie jak wykonać taki test w swojej megance ?? Edytowane 19 Września 2013 przez demo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Kolego, to już dawno zostało wyjaśnione i jest opisane. Wystarczy poszukać. Podpowiem żeby szukać w tym temacie: http://megane.com.pl/topic/858-megane-ii-tricks-tips/. Jeśli nie chcesz czytać całości, to wystarczy przeglądnąć ostatnie strony - jest tam zbiorczy opis wszystkich funkcji. Edytowane 19 Września 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi