Olechu Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Drodzy forumowicze, <><><><><><><><><><>><><><><> Ile kosztowała Was wymiana wyświetlacza w waszych Renault Scenic'ach II phI? Podajcie proszę kwoty cobym mógł ocenić czy ktoś tam nie próbuje mnie naciągnąć za bardzo. <><><><><><><><><><>><><><><> Pozdrawiam Olechu Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 18 Września 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ile kosztowała Was wymiana wyświetlacza Może najpierw napisz co się dziej. Wymiana zegarów to ostateczność, zwykle się je naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 zwykle się je naprawia A z opinii wynika że najlepiej wysyłkowo tu: http://www.el-cars.pl/ Jeszcze nie widziałem negatywnej opinii o tym serwisie ani posta, że było za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Jeżeli ktoś wymiena to tylko po to by przy okazji mieć polskie komunikaty. Najprościej naprawić. W moim przypadku koszt z wysyłką listem poleconym 115 PLN. Naprawiłem w linku powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 a skąd jesteś i co Ci się dzieje w zegarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi