maniek1mz Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 WITAM mam megane 1,5 2006 z wystrzelonymi napinaczami pasów bezpieczeństwa tzw. zapinające interesuje mnie jakie mogą być zamienniki tj. do jakiego modelu i rocznika pasują oraz czy tzw. leczenie sterownika nie powoduje jegouszkodzenie ,kontrolka airbagów powinna zgasnąć ale czy układ będzie sprawny i zadziała w przypadku kolizji POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Po naprawie sensora (wykasowaniu CRASH DATY) powinien zadziałać ale tego nigdy nie będziesz pewnien na 100%. Nawet fabryczny zestaw poduszek może nie zadziałać. Pewności zawsze nabierzesz jak się już otworzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1mz Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 dzięki za odp. ale nadal nie wiem jakie napinacze szukać od jakiego modelu pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Renault ma uniwersalne napinacze. Czy to Megane, Laguna, czy Kangoo. Mocowanie i sposób podłączenia jest taki sam. Ważna jest tylko strona ( ale tylko ze względu na stronę zapięcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 nie wydaje mi sie, zeby napinacze z kangoo pasowaly do megane na allegro jest zestaw 4 sztuk za 999zl. Kup i masz po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtisek1 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 jest pytanie: Scenik dostał strzal w zadek, odpiliły przednie napinacze i teraz świeci się na desce lamka od poduszek i serv. Jak wymienie napinacze i wykasuje błędy to bedzie o.k. ?? Czy trzeba jescze wymienic jakiś sterownik -sensor od napinaczy?? A poza tym swieci się non stop lampka we wnątrz kabiny i w bagazniku i nie mogę zlokalizować czemu?? :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Sterownik do wymiany i przyuczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtisek1 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Danielossss, sterownik napinaczy?? plus napinacze?? dobrze rozumiem?? jaki to rząd pieniędzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 1000-1100PLN poza serwisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi