bartwa Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 (edytowane) Hej Od jakiegoś czasu szukam szybszego auta. Pomyślałem o Megane interesował mnie model RS, ale brakowało mu jeszcze jednej pary drzwi,szukalem i natrafiłem na to ogłoszenie: http://tdk.otomoto.pl/renault-megane-2-0turbo-rs-recaro-mega-C30646527.html Nie ukrywam mojego ździwienia, nigdy w życiu nie widziałem takiej wersji Fotele, zaciski, zegary (Nawet moc jak w RS CUP ) i kilka harakterystycznych elementów od RS-a, szukałem dużo w internecie i nigdzie nie znalazłem zdjęć RS-a s 5-cioma drzwiami. Cóż to za twór ? Z góy dzięki za pomoc. Edytowane 27 Września 2013 przez bartwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Nie było takiej wersji, to składak na bazie zwykłej - dorzucone stare fotele (zużycie), alusy i zegary z R.S.-a. Jeśli opis się zgadza to przeszczepili też silnik z jakiegoś rozbitka. Jeśli szukasz wersji 5-cio drzwiowej to tylko GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 o rany z ilu aut to jest złożone ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jakby zderzaki dorzucić z GTLine'a to byłby ajny wózek Słabo spasowany zderzak z przodu po prawej. Na szczeście na wyposażeniu jest obalana kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi