duszek000 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam od jakiegoś czasu rozglądam się za autami i padły mi dwa w oko, możecie coś o nich powiedzieć, bądz wywnioskować. Do tej pory jeździłem Golfem wiec nie jestem obeznany w autach francuskich. http://otomoto.pl/renault-megane-iii-3-klimatronic-nawigacja-C30371144.html http://tablica.pl/oferta/renault-megane-megane-sprzedam-1-9-dci-2009-CID5-ID3MKTb.html#6a69308a43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ja mam tylko taką wątpliwość czy w 2008 roku już było 1.5 dCi 110 KM. A tak to cóż... ciekawe ceny - niskie; rok temu za Megane II z 2008 trzeba było zapłacić więcej, no... powiedzmy podobnie. konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duszek000 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 jak myślisz za 1.5 badz dwa lata za ile bedą chodzić te samochody? Cena pewnie troszke spadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 No na pewno spadnie. W tym momencie myślę, że takie autko jak moje można kupić za ok. 22 kPLN. Rok temu wyceniałem je na kilka tys. więcej, z racji pewności źródła (poleasingowe) i przebiegu, a było to ost. tchnienie MII, aktualna była wówczas MIII faza I. To co chcesz kupić w w zasadzie jeszcze aktualny model, ale może ogólnie auta potaniały... konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) duszek poszukaj sobie w DE co można tam kupić za 22tyś z 2008..... Edytowane 1 Października 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reins Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Raczej nie polecam szukania tego typu okazji. Średnia rynkowa cena auta z tego rocznika z podobnym wyposażeniem to około 35-40 tysięcy. Druga sprawa, że w 2008 na pewno nie było silnika dci 110 koni tylko 105 bez FAPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) z PL salonu dostał by za 29-32tyś ale ten jest sprowadzony... Edytowane 2 Października 2013 przez Tytan555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi