koszałek opałek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Sprawdzam, czy dobrze zrozumiałem, do góry i do siebie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 no od dołu podważasz, potem dół podnosisz do góry i samo już zejdzie :P Wybacz za jakość - zawsze coś : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dzięki. Będe próbował. [ Dodano: 2008-05-05, 22:47 ] suchutki, Emblematy zeszły bez problemu. Dokładnie jak na rysunku. Ciągniemy dół emblematu do góry. Można ewentualnie przytrzymać listwę aby się nie odginała. [ Dodano: 2008-06-01, 23:21 ] Nie ściągałem bez powodu. Tak wygląda po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surivitna Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Podepnę się pod temat w związku ze słowem kluczowym 'emblemat'. Mam podwójny problem, bo odpadły mi dwa znaczki z felg aluminiowych 17'' :-/ Spotkaliście się może z czymś takim jak dokupienie tych znaków Renault? Szukałem w serwisie aukcyjnym i nie mogę się ich doszukać, a kijowo to wygląda brak takiego znaku na feldze. Może macie jakieś patenty na tego typu sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 ja miałem i samego znaczka renault nie kupisz musisz w serwisie całość kupic z tym delkem 40 zł a najlepiej załatwic od rozbitka po 20 zł :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surivitna Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dzięki za szybką odpowiedź. A istnieje jakiś patent na solidniejsze umiejscowienie ich? Doklejenie, coś, cokolwiek? Macie jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 silikon lub super glu od tyłu sa 4 łapki tam nawasl super glu alboi innego mocnego kleju najlepiej takiego gkory wypełnia - super glu tylko łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi