safile Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Witam, mam jeden malutki problem, a mianowicie. Oryginalne płyty czyta mi bez problemu, lecz już przegrane albo mieli ją przez pół godziny i wyskakuje "error", a następnie oddaje płytę, albo w ogóle jej nie czyta. Doszedłem do wniosku, że może to być wina lasera, tak więc tutaj moja prośba. Potrzebuję zdjęć do jakiego momentu mam rozkręcić radio i gdzie znajduje się ten laser.Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Spróbuj jeszcze płytę nagrać w inny sposób, np: z innymi ustawieniami, ze zmniejszoną szybkością nagrywania. Gdzieś na forum jest podobny problem opisany i ta metoda pomogła bez rozbierania odtwarzacza. Problem był nie w laserze ale właśnie w sposobie zapisu płyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safile Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Cięcie Uwierz, że chyba naprawdę wszystkiego próbowałem. Spróbuję jeszcze zmienić nośnik dzisiaj i sprawdzę, czy działa jak nie będzie to innego wyjścia nie będzie. Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 11 Października 2013 przez damiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ewentualnie przed włożeniem płyty do odtwarzacza przetrzeć ją. Osobiście tak mam że jak jest trochę pyta brudna nie czyta, jak przetrę to od razu zaskakuje. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ja i tak będę zachwalał emulator zmieniarki czytający Mp3..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Tylko ta cena... mnie powstrzymuje przed kupnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 E tam, teraz to już i tak potaniało prawie 150 zł w porównaniu do tego kiedy ja kupowałem: http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-usb-renault-megane-laguna-xcarlink-i3599750369.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Zauważyłem podobny problem u siebie. Płyty nagrywam najwolniej jak się da, kiedyś x2 lub x4 ale obecna nagrywarka pozwala minimalnie na x8. Dwa miesiące było ok (bo tyle mam auto) a ostatnio jak rano słucham to bardzo przerywa na równej drodze albo nie rusza płyta wcale i wywala error. Zauważyłem taką prawidłowość że występuje to tylko rano i podejrzewam że niższa temperatura ma na to wpływ bo w poprzednim aucie tez tak miałem ale dopiero przy co najmniej -10 stopniach, radio to jakiś sony xplod był. Płyta bez rys, przecierałem też, ale bez efektu. Sprawdzę jak zachowa się z tłoczoną płytą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safile Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dobra rozwiązałem to. Wyciągałem już radio i miałem dostać się do laser, lecz coś mnie cknęło i poszedłem do sklepu kupiłem inną płytę. Przedtem miałem płytę z firmy Omega z białą jedną stroną, teraz zakupiłem płytę z Extreme z pomarańczową otoczką i śmiga wspaniale. Temat można zamknąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi