bestb Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Witam Jestem tutaj nowy wiec zarazem witam wszystkich. Chciałem zdiagnozować moje auto ale nie moge sie dostac do gniazda, rozumiem ze znajduje sie ono nad złączami AUX i USB ? niestety nie moge otworzyć klapki, czy ktoś moze podpowiedzieć jak ja otworzyć zeby czegoś nie uszkodzić. Dziekuje Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 31 Października 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Złącze znajduje sie za kubeczkami na podłodze Należy szarpnąć kubeczki do dyłu po podłodze i tam masz złącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzadki Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Złącze znajduje sie za kubeczkami na podłodze ?? w Meganie jest to nad wyjściem AUX. zaślepka jest włożona na chyba 2 "Kliki" trzeba ciągnąć do siebie, jak dobrze pamiętam, to lepiej pociągnąć od góry. musi się udać. tam jest tylko ta zaślepka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestb Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Masz na myśli miejsce na kubek kolo dźwigni biegów ? pod tym plastikiem tego nie ma Nie bardzo rozumiem "kubeczki na podłodze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Sorki Nie doczytałem iż to MIII W megi jak kolega pisze nad wejściem AUX - ciągniemy klapkę od góry do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestb Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) ?? w Meganie jest to nad wyjściem AUX. zaślepka jest włożona na chyba 2 "Kliki" trzeba ciągnąć do siebie, jak dobrze pamiętam, to lepiej pociągnąć od góry. musi się udać. tam jest tylko ta zaślepka. tez tak sie domyslalem ze jest tam, ale nie moge jej zdjac, siedzi tak ciasno ze sobie paluchy rozdarlem... pewnie dlatego ze nikt w nim nic nie robil jeszcze Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, interpunkcja damiar Edytowane 31 Października 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Może ktoś wstawić fotkę którą klapkę pociągnąć żeby się do tego złącza dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose22 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) cięcie Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair4 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Pięknie, tylko mi się jej nie udało zdjąc, zatrzaski trzymają jak przyspawane, a miejsca na jej złapanie praktycznie nie ma, boję się coś urwać. Może jest na to jakiś łatwy sposób, widzieliście jak to robią mechanicy? Z chęcią bym się pobawił Torque na Androidzie, a tutaj lipa Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez altair4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Musisz rwać, uparte są, ale wychodzą. Można jeszcze spróbować użyć zaślepki od komputera PC, coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Otóż tak właśnie coś na ten kształt będzie najlepsze bo siedzi mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja mam wygięty śrubokręt to tego celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlito_46 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Odświeżam temat i zapytuję doświadczonych. Gdzie szukać gniazda OBD w przypadku gdy pod zaślepką za zdjęcia go nie znalazłem(Megane III phIII Grandtour 1.5dCi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Jest tam na 100%. Pod tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlito_46 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 A co kolega na coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi