demo1 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Witajcie, czytam forum, już chyba wszystkie tematy mam przeglądnięte odnośnie awarii poduszek.. i nic. Zaczynam oczywiście od kostek pod siedzeniami jak wszyscy tu piszą. ALE !! ja ich nie mogę znaleźć u siebie, znalazłem tylko po bokach w pasach , takie zielone i z drugiej strony siedzeń tam gdzie są już wciskacze<<<< CO Z TYM NIE TAK ? DLACZEGO CZERWONO ? do pasów. ale tam za żadne skarby nie można dojść.. ledwo widać je w ogóle latarką. więc jak mam wyjąć i jeszcze sprawdzić je ? ale pod siedzeniami żadnej nie ma !! jak każdy tu piszę. <><><><><><><><><><>><><><><> proszę o informacje gdzie dokładnie mam ich szukać. <><><><><><><><><><>><><><><> p.s nie wiem czy mam meganke phI czy phII. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.9 - Enter Aston76 Nowe zdania zaczynamy z dużej litery. Aston76 Edytowane 4 Listopada 2013 przez demo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek126 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) kolego źle patrzysz ;)schyl się jeszcze raz pod siedzenie a najlepiej przesuń cały fotel od kierowcy i pasażera całkiem do tylu, i jak się schylisz pod fotel to będziesz widział wiązkę przewodów która wchodzi do wykładziny i dopiero jak wsadzisz palce w miejsce gdzie wchodzą te przewody to wyczujesz wtyczkę i gniazdo!!!!!!!! i nie gadaj ze nie ma bo w każdym jest Nowe zdania zaczynamy z dużej litery. Aston76 Edytowane 4 Listopada 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) No kurde chyba ślepy jestem. ale ja dalej nie widzę <><><><><><><><><><>><><><><> łatwy dostęp jest do tych kostek ?? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.9 - Enter Aston76 Nowe zdania zaczynamy z dużej litery. Aston76 Edytowane 4 Listopada 2013 przez demo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Bardzo łatwy. Przesuwasz fotel maksymalnie do tyłu i po środku wykładziny masz ją wyciętą. Tam schodzi wiązka przewodów, a kostka znajduje się pod wykładziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Czyli o te kostki z pasów nie chodzi ? Edytowane 4 Listopada 2013 przez demo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Przewody od napinaczy pasów oraz poduszki bocznej (o ile auto jest wyposażone w nią po jednej na fotel kierowcy i pasażera) schodzą się w jedną wiązkę i idą pod wykładzinę razem. Ps. Kolego Demo1 zaczynaj nowe zdania z dużej litery bo inaczej będzie paseczek. Edytowane 4 Listopada 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Przewody od napinaczy pasów oraz poduszki bocznej (o ile auto jest wyposażone w nią po jednej na fotel kierowcy i pasażera) schodzą się w jedną wiązkę i idą pod wykładzinę razem. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tak , mam poduchy po bokach w fotelach itd. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a więc są kostki pod dywanikiem, oprócz tych po bokach, tak ?? Regulamin pkt. 5.9 - Enter - damiar Edytowane 5 Listopada 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) A więc znalazłem :D uff.. ale niestety nic nie dało.. <><><><><><><><><><>><><><><> Słychać takie strzelanie taśmy w kierownicy, może coś być tam ? jeśli tak, to jest to do naprawienia samemu ? <><><><><><><><><><>><><><><> co trzeba zdjąć ? sam środek kierownicy ? aby się dostać do tej taśmy czy trzeba zdemontować całą kierownicę ?? Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Nowe zdania zaczynamy z dużej litery. Aston76 Edytowane 6 Listopada 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosos Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Mam podobnie jak Demo1 strzela coś w kierownicy - taki szary pasek. Co to jest i co można z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi