Raftom2 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam, Wielka prośba o pomoc w zlokalizowaniu usterki: a mianowicie z dnia na dzień padło mi podświetlenie sterowników opuszczania szyb z obydwu stron jak i regulacji nawiewów. Podświetlenie zegarów, radia i otwierania/zamykania drzwi działa. Wymieniłem bezpiecznik, który znajduje się w komorze silnika 7B jednak nie przyniosło to skutku. Wątpię, że nagle wszystkie żaróweczki w ciągu jednego dnia nagle się przepaliły, dlatego zwracam się z wielką prośbą o pomoc. Pozdrawiam R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Sprawdź wszystkie bezpieczniki wewnątrz auta i przy silniku. Edytowane 6 Listopada 2013 przez n1gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raftom2 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) cięcie Hmmm bardzo to nie pomogłeś swoim zdaniem, równie dobrze mogłeś napisać, że to coś z elektryką. Sprawdź wszystkie? - tzn. że mam sprawdzić nawet te od wentylatora chłodnicy? Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 6 Listopada 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ten bezpiecznik 7B który wymieniłeś odpowiada za podświetlenie przycisków w tylnych drzwiach, za przednie drzwi odpowiada bezpiecznik 5E, przynajmniej tak wynika ze schematów. A masz światło lewe pozycyjne? Ewentualnie poruszaj złączem do drzwi kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raftom2 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Właśnie zauważyłem, że nie ma również światła pozycyjnego od strony prawej (tzn. pasażera). Dodano: 07 lis 2013 - 10:31 Aktualizacja: okazało się, że w świetle pozycyjnym była przepalona żarówka. Edytowane 7 Listopada 2013 przez Raftom2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi