rafal280289 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Witam. Mam problem w mojej Megane 2. Wymieniałem żarówki w prawym reflektorze od świateł mijania i pozycyjne i przy okazji zauważyłem, że teraz gdy włączam światła mijania to świecą się też światła pozycyjne... Czy tak ma być? Czy może coś jest nie tak? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Oczywiście, że wszystko w porządku. A jak sobie wyobrażasz jazdę na światłach mijania bez załączonych pozycyjnych. Tył ciemny? A jak spali się żarówka od mijania to wówczas z przodu dzięki pozycyjnym widać, że to samochód a nie motocykl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 teraz gdy włączam światła mijania to świecą się też światła pozycyjne... Czy tak ma być? A czego uczyli na kursie na prawo jazdy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal280289 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) dzieki tak tez myslalem ale jeszcze niedawno mialem starego audika i tam tak nie bylo widoczne czy te swiatla swieca razem dzieki :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 1 Stycznia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi