andrzejm36 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Panowie..może ktoś z Was spotkał się z takowym problemem.Zakupiłem / polowałem prawie pół roku :)..aż gość zmiękł na tyle że po sprzedaniu moich siedzeń kupiłem te /...foteliki w skórze od RSa.Podgrzewane , elektryczne.Właśnie je doczyściłem i zamontowałem w mojej megi..ale muszę jutro dorobić trochę wiązki..nie mam prądu do sterowania silniczkami fotela i CANu.To nie problem bo mam zakupione kiedyś wiązki wnętrza auta.Problemem jest ta brązowa wtyka..OD CZEGO TO JEST ???.Dzięki za sugestie. mój nowy nabytek..zdjęcie jeszcze z allegro wychodzą od niej dwa kable..czarny i czerwony.Aż się prosi żeby podłączyć napięcie :) Edytowane 1 Stycznia 2014 przez andrzejm36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Np. od poduszek bocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejm36 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) raczej byłoby w żółtym kolorze ..napinacze i poduszki są na wtyczce żółtej piny 4,5,6,7.Ciekawostka..siedzenie pasażera nie ma sterowania silniczków i ma tylko pojedynczą żółtą wtyczkę ps. temat rozwiązany...wtyczka brązowa zasila moduł silniczków elektrycznych przesuwania fotela równolegle z kablem czerwonym na pinie 19 w żółtej wtyczce.Najprawdopodobniej chodzi o to aby była możliwość przesuwania fotela na prowadnicach w sytuacjach ,,różnych "...lub może wtyka żółta się wypalała ze względu na obciążenie ... Edytowane 2 Stycznia 2014 przez andrzejm36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi