tpd9 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Samochodu nie ma juz na tablicy, ani w otomoto. Był tylko około 9 godzin. Szukam dalej. PS. A swoją droga, to orientuje się ktoś, jak sprawdzić czy auto ma podgrzewane fotele i podgrzewana przednia szybę? Jeżeli chodzi o fotele, to chyba jest włacznik w okolicy automatycznego ręcznego. A jak sprawdzić obecnośc grzałki przedniej szyby? Edytowane 28 Stycznia 2014 przez tpd9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 A jak sprawdzić obecnośc grzałki przedniej szyby? Nie ma czegoś takiego w Renault. Przynajmniej nie w M/S II. Jest przycisk, który uruchamia nawiew na szybę, klimatyzację i stopniowo zwiększa obroty wentylatora, ale to nie to co np. w Fordach (grzałka w szybie). Pzdr., konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpd9 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Teraz rozumiem. Niektórzy wpisywali, że jest podgrzewana przednia szyba, inni nie. Nie wiedziałem jak to sprawdzić. A okazuje się, że to zwykły nawiew na szybę, który jest w każdym samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Chyba tylko diesle mają dodatkowo grzałkę elektryczną w nawiewie, wystarczy zdjąć plastikową osłonę obok pedału przyspieszenia i sprawdzić czy są przewody i pod nimi (wtyczką) będzie lub nie grzałka. Jak jest instalacja w benzynowym (bogatsze wersje) to w miarę łatwo można dołożyć grzałkę. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez kaag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpd9 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Auto pojawiło się dzisiaj znów w otomoto. Tym razem już nie za 11.865, a za 10.300. Dzwoniłem do właściciela i wydawał się wiarygodny. Zgodził się na badanie przedzakupowe z ASO. Mam go oglądać w sobotę. Przyznał, że nie do końca orientuje się w wyposażeniu i powypisywał głupoty w ofercie. Wiem, że nie ma ESP. Ale czego jeszcze? Nie wiem. Proszę was o ocenę samochodu i sprawdzenie wersji wyposażenia (czego nie ma w aucie a jest w opisie i co jest, a nie ma w opisie aukcji). To nowy link do aukcji: http://otomoto.pl/renault-scenic-2004-2l-16v-benzyna-serwis-C32007242.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dość przyzwoicie wygląda.Tył do sprawdzenia.To samo - wycieraczka tylna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Brak naklejek na przednim pasie pod maską. I chyba listwe wypełniających szczeliny miedzy pasem a zderzakiem. Ja mam ph II i w zadnym nie mam i nie miałem takich listwewk, ale na różnych zdjęciach tutaj były. Warto też się przyjrzeć przodowi. Warto to się przyjrzeć całemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 jak na moje dostal w prawy przod. co do tylu to ze zdjęć uważam ze jest ok. przyjzalbym się dokładnie pod maska z prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol39 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Witam ,auto chyba od 2009roku stalo na kolkach:),bo 30tys km przez 4 lata to niemozliwe tym bardziej za zachodnia granica gdzie jezdzi sie 70% po autostradach. Wyglad auta ladny, ale chandlarxe robia cuda zeby tylko sprzedac auto. Dwie karty sprawdz w ASO bo z karty przebiegu niecofna. Ksiazka srwisowa np. w holandi (nowa bez wpisow ) mozna kupic za 20euro wiem bo mieszkam w Nl od osmiu lat i znam procedury handlarzy.http://www.gaspedaal.nl/ to jest strona z holenderskimi ogloszeniami, poszukaj i zobacz sobie przebiegi km i roczniki aut. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - ortografia Aston76 Edytowane 1 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi