jaca1971pl Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) ciekawy interfejs do naszych autek bez mp3. http://www.tme.eu/pl/details/ctarnusb005/interfejsy-cdmp3/connects2/# nowsze http://www.tme.eu/pl/details/ctarnusb003/interfejsy-cdmp3/connects2/# starsze [cięcie] - nieregulaminowe zdjęcie Edytowane 6 Lutego 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Zabawka znana na forum, kilka takich już od dłuższego czasu w naszych autach jest podłączonych. Sam takowego emulatora używam w sceniolu drugim ale bez tej dodatkowej wiązki, Sama ISO wystarczyła do podłączenia pod fabryczne radio z CD. W poniższym linku do mojego tematu możesz zobaczyć fotki tego emulatora. Są pomiędzy schowkiem na okulary, a fabrycznymi chlapaczami. Edytowane 3 Lutego 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja posiadam takie cudo do Sprzedania do megane II PhI z radiem Update List. Z emulatora byłem bardzo zadowolony ;) lecz wymieniłem radyjko na 2Din i to jest powód sprzedaży ;) Jak coś kontakt na PW :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Cena kosmiczna ;) ...w tej chwili oryginalne radio z mp3 można kupić za ok. 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Może i drogo w porównaniu do radia z Mp3 ale jak sobie przypomnę stukające i walające się płyty po aucie i ich przekładanie, to nadal uważam, że nawet 400zl za emulator to dobrze wydane pieniądze. Mam również porównanie do oddzielnej zmieniarki CD pod fotelem, która zimą zazwyczaj nie pracowała jak należy.. Emulator, pomimo swoich ułomności, wygrywa z tymi sprzętami rodzajem nośnika i brakiem mechanicznych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 gojgien płyty? Na jedną CD wchodzi około 150 utworów mp3 czyli w przybliżeniu 15 płyt. U mnie wystarczyła jedna płyta stale w radiu. Zdecydowanie 400zł można lepiej wydać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Emulator widzi 6 katalogów po 99 utworów.... I to bez silniczków, laserowych czytników i czasami sztywnego amortyzowania, o wielkości bufora już nawet nie wspominam... Są i takie, które czytają karty do 16GB, a kosztuje 259zł. http://allegro.pl/new-zmieniarka-mp3-sd-usb-renault-wszystkie-modele-i3887450980.html O większych możliwościach zapisu i zmian zestawienia utworów na karcie SD w porównaniu do płyt CD, chyba też nie muszę się rozpisywać. No i jeszcze, bez dodatkowych nakładów finansowych, mamy możliwość odczytu z innych nośników, czy też z telefonów. Edytowane 4 Lutego 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jak na moje czytnik mp3 USB wygrywa, jak pisał gojgien z CD zawsze może coś się wydarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Za 400zł, to wolę kupić jakąś Alpine, Kenwooda, Clariona, który daje o wiele lepszą jakość dźwięku i regulacji. Nie ma sterowania przy kierownicy, ale daruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Czyli mamy czytnik USB ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Za 400zł, to wolę kupić jakąś Alpine, Kenwooda, Clariona OO tak, jak najbardziej, szczególnie do meganki albo sceniola III czego ten temat dotyczy. I zabudować go pod fotelem, albo w schowku pasażera..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi