zawisza1980 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Cała historia auta na szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiszcze Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Blondynka dzwoni do blondynki Co robisz? Rozmawiam przez telefon A to nie przeszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Mąż wraca późną nocą do domu i żeby nie budzić żony rozbiera się już w przedpokoju i nago wslizguje się do sypialni. Żona jednak się budzi i widząc golasa zauważa: - To dziś przepiłeś i ubranie?! :) Gdy żona wszczęła kolejna awanturę, doprowadzony do ostateczności mąż krzyczy: - Nooo, teraz powiem ci całą prawdę. Dziesięć lat temu zagwizdałem na taksówkę, nie na Ciebie! - Żona mówi do męża: - Ostatnio mnie zaniedbujesz. Kiedyś kupowałeś mi kwiaty i czekoladki, a teraz... - Czy ty widziałaś, żeby wędkarz dokarmiał rybę, którą złowi?! Nie puszczone bąki unoszą sie do mózgu i stąd biorą sie posrane pomysły :) Spotyka się dwóch kolegów jeden jest wyraźnie smutny drugi pyta go: - Czego jesteś smutny? - No wiesz porwali mi teściową i żądają okupu. - Zaraz, zaraz teściową? To co się martwisz? - Powiedzieli, że jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują... :) :) :) Po dwudziestu latach małżeństwa para leży w łóżku i nagle żona czuje, że mąż zaczyna ją pieścić, co już się bardzo dawno nie zdarzało. Prawie jak łaskotki jego palce zaczęły od jej szyi, biegły w dół delikatnie wzdłuż kręgosłupa do bioder. Potem pieścił jej ramiona i szyję, dotykał jej piersi, by zatrzymać się powyżej podbrzusza. Potem kontynuował, umieszczając swą dłoń po wewnętrznej stronie jej lewego ramienia, znów pieścił lewą stronę jej biustu i obsuwał dłoń wzdłuż jej pośladków, uda i nogę, aż po kostkę. Kontynuował po wewnętrznej stronie lewej nogi unosząc pieszczoty aż do najwyższego punktu uda. Och... W ten sam sposób delikatnymi ruchami dłoni pieścił jej prawą stronę i gdy żona czuła się już rozpalona do ostatnich granic...Nagle przestał. Przekręcił się na plecy i zaczął oglądać telewizję. Żona ledwie łapiąc oddech powiedziała słodkim szeptem: - "To było cudowne, dlaczego przestałeś?" - "Znalazłem pilota" - odpowiedział. Rozmawiają dwaj przyjaciele: - Nigdy nie zapomnę balu, na którym spotkałem moją żonę - mówi jeden. - Tak romantycznie było? - Nie... Ja się tam wybrałem z ładną dziewczyną, bo myślałem, że żona jest w domu w dziećmi. a na koniec "ZLOTA MYSL" Jesli facet po pierwszej randce pamieta Twoj kolor oczu to znaczy ze masz za małe cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Nie puszczone bąki unoszą sie do mózgu i stąd biorą sie posrane pomysły :) po co trzymać bąka w dup.., niech polata po chałupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,122014,sortuj,sm,st,115612,pozycja,7,%C5%9Amieszna_Rumunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 http://video.interia...zyj,film,125403 http://video.interia...zyj,film,117652 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,119426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Nie ma to jak super limuzyna za miliony dolarów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Pani pyta dzieci w szkole - Gdzie leży Krym? Oczywiście zgłasza się Jasiu i odpowiada - Na ciostku. Przychodzi mąż po pracy, do domu. Żona pyta: - Jesz zupę? Bo jak nie to dodam śmietany i dam psu. Lekarz dzwoni w środku nocy do hydraulika, bo woda zalała piwnicę jego willi. Hydraulik przybywa z ociąganiem. Staje na schodach, wrzuca do zalewającej piwnicę wody dwie uszczelki i mówi: jeśli do jutra się nie poprawi, proszę zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisandrzej Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) FAIL !!! Czy nikogo nie dziwi fakt, że to nie jest postrzelona "mamusia" tylko "tatuś". Sarenki nie mają rogów Edytowane 26 Maja 2011 przez krisandrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) Może tatuś jej rogi przyprawił :) Edytowane 26 Maja 2011 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 W szpitalu lekarz pyta się zmartwionej matki. - Czemu się pani martwi! Urodziła pani ślicznego, zdrowego synka. - Ależ panie doktorze, on jest rudy! Mój maź od razu się pozna, że to nie jego dziecko. - Niech się pani nie martwi, ja się tym zajmę. Lekarz pyta męża. - Jak często współżyje pan z żoną? - Co tydzień... - Proszę nie żartować - No dobrze, co miesiąc! - Proszę pana. Jestem lekarzem i naprawdę znam te sprawy. Proszę być ze mną szczerym. - No dobrze!!! Raz na pół roku! - To idź pan teraz zobacz coś tym zardzewiałym przyrządem zmajstrował. Różnica między mężczyzną a kobietą: Kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny. Mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet. Przy łóżku umierającej zony siedzi facet. - Może coś ci potrzeba kochanie - pyta smutnym głosem - Chciałabym - odpowiada cichutko zona - żebyś mnie jeszcze raz przeleciał. - Oj taka słaba przecież jesteś, no ale jak bardzo chcesz ......... I gość włazi do łózka, robi co zona sobie zażyczyła a potem przytulony do niej zasypia ze zmęczenia. Budzi się po jakimś czasie a zona w świetnej formie krząta się po kuchni przygotowując obiad. Facet zrywa się z pościeli i wola : - Kochanie co się stało ? Przecież taka chora byłaś ? - A to ten seks z tobą tak mi pomógł - informuje go z uśmiechem kobieta. Facet siada ciężko na stołku i smutnieje. - Co jest, nie cieszysz się ze wyzdrowiałam ? - Nie o to chodzi - mówi mąż - tylko jakbym wiedział, ze mam takie możliwości to i babcie Zosie bym uratował i wujka Zdziśka...... Dlaczego warto wytatuować sobie 1000 dolarów na penisie? I - Możesz bawić się swoją forsą do woli II - Możesz patrzeć jaj kapitał rośnie III - Twoja kobieta może ciągnąć forsę do woli Dziadkowi zachciało sie amorów i mówi do babki: - Chodź babka do łóżka pokochamy się. Babka na to że nie ma ochoty. Dziadek zaczął głowić się jak tu babkę zaciągnąć do łóżka i wymyślił: - Chodź babka do łóżka to dam ci stówę Babka myśli stówa piechotą nie chodzi, zgodziła się, poszła do łóżka, pokochali się, dziadek dał stówę. Wtenczas babka zapala światło i mówi: - Te dziadek ale to jest stara stówa jeszcze z Waryńskim. A dziadek na to: - Stara dupa - stara stówa! Mały chłopiec wchodzi do sypialni rodziców i widzi, że jego matka siedzi na jego ojcu i podskakuje. Matka zauważyła swego syna, gdy wyszedł zsiadła szybko z ojca, ubrała się i zaniepokojona tym, co mógł zobaczyć, poszła się dowiedzieć, co naprawdę widział. Syn spytał: "Co robiłaś tatusiowi, mamusiu?" Mamusia odparła "Wiesz, jaki twój tata ma wielki brzuch?" Chłopczyk odpowiedział: "tak, rzeczywiście ma". "Widzisz, wiec czasami pomagam mu go spłaszczyć", wyjaśniła mamusia. Chłopczyk na to:"Tylko marnujesz czas, to nigdy nie zadziała" Mamusia, skonfundowana, spytała "Dlaczego tak uważasz, synku?" "Bo za każdym razem, jak idziesz na zakupy, ta pani z drugiej strony ulicy przychodzi, klęka w sypialni przed tatusiem i pompuje go znowu!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 http://fishki.pl/fishka,Kompilacja-porazek,5137.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 samolot aktualnego Prezydenta USA nazywa się: bambojet a samochód barakowóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi