benek25 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jedzie kierowca autem i spotyka zielonego ludzika. Wysiada i pyta : -Czemu stoisz na ulicy ?? - Jestem głodny i jestem pedałem . kierowca dał mu kanapkę i pojechał dalej . Spotyka po drodze czerwonego ludzika . -A ty czemu stoisz na ulicy?? - Chce mi się pić i jestem pedałem Kierowca dał mu się napic i pojechał dalej . Spotyka niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: -A ty pedale czego chcesz ?? - prawo jazdy i dowód rejestracyjny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ciekawe podłączenie przyczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djqwerty Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 wynalazek powala :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxidomoredo Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Policjant zatrzymuje samochód, którym jadą trzy osoby. - Gratuluję - mówi policjant - jest pan tysięcznym kierowcą, który przejechał nową szosą. Oto nagroda pieniężna od firmy budującej drogi! Obok pojawia się reporter i pyta: - Na co wyda pan te pieniądze? - No cóż - odpowiada po namyśle kierowca - chyba w końcu zrobię prawo jazdy... Żona kierowcy z przerażeniem: - Nie słuchajcie go panowie... On zawsze lubi żartować, gdy za dużo wypije! W tym momencie z drzemki budzi się, siedzący z tylu dziadek i widząc policjanta zauważa: - A nie mówiłem, że skradzionym samochodem daleko nie zajedziemy!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 A ja myślałem że tylko u nas politycy kombinują http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Byly-brytyjski-minister-skazany-Przekazal-zonie-punkty-karne,wid,15404034,wiadomosc.html Tylko że tam boją się skutków łamania przepisów bo u nas są bezkarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6e-K8n6ia04#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=vfnpYWiRx6U Edytowane 16 Marca 2013 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 W piaskownicy bawią się dzieci, jedno z nich siedzi samotnie w rogu. - Dlaczego twój dzieciak siedzi dziś tak sam w kącie? - No bo dzisiaj bawią się w pracownie komputerową, a mój instaluje Linuxa. Po skończonym egzaminie profesor wpisał do indeksu ucznia tylko jedno słowo "idiota" Ten przeczytał, popatrzył na profesora i mówi : - Ależ pan roztargniony, pan miał wpisać ocenę, a pan się tylko podpisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 -Dlaczego na polowaniu strzelał pan do swojego kolegi??- pyta sędzia na rozprawie. - A bo wziąłem go za sarnę. - A może mi pan powiedzieć , kiedy spostrzegł pan swoją pomyłkę?? - kiedy sarna odpowiedziała ogniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Słyszałem, że Biedroń jest na Grodzkiej a podobno widzieli go w Kaliszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Moim następnym autem będzie Volvo. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KMDBbOEca-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba35 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Mistrzowski wkręt )) /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Jest noc. Otrzymujesz telefon. Znajomy chce pożyczyć 300 Euro. Dałbyś radę? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Mi by się chyba nie chciało :!: - świetny viral carlsberga! /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 19 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Czekałem, kiedy coś wymyślą na temat Naszej fury:D http://demotywatory.pl/4082407/Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No, aczkolwiek troche to trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Wymiana koła.... lub ustaw trójkąt.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi