maniek1807 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Szef do załogi: doszły do mnie niepokojące wieści, że używacie słów, których nie rozumiecie. Jeden z pracowników: do mnie to alibi? Na to szef: nie ulega frekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Główny Urząd Ceł postanowił przeprowadzić ankietę wśród celników na temat łapówkarstwa. Jedno z pytań zadawanych przez komisję brzmiało: "Ile czasu potrzebujesz aby za łapówki kupić BMW?" Celnik na polsko-niemieckiej granicy odpowiada: - Dwa, trzy miesiące. Celnik na polsko-czeskiej granicy: - No, z pół roku. Celnik ze "ściany wschodniej" po dłuższym zastanowieniu: - Dwa, trzy lata. Komisja zadziwiona: - Tak długo? Celnik ze "ściany wschodniej": - Chłopaki, nie przesadzajcie, BMW to w końcu duża firma... Megane Trophy V6 jako Taxi. Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Merkaba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 :) rasista :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk2 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Mamut idzie sobie spokojnie przez łąkę. Nagle nadbiega stado słoni i tratuje biednego mamuta. Ten wstaje, otrzepuje się i mruczy do siebie: - ech, te skiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobka01 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Wyścigi motocyklowe na wyspie Man - Isle of Man TT Race ;) ;) ;) Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez sobka01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jak tacy ludzie będą robić na nasze emerytury to ja dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Aby obraz był pełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Szkoda tylko, że to tragedia a nie HUMOR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 :) To jest po prostu przerażające :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 ktoś miał fantazję: http://tablica.pl/oferta/sprzedam-fiata-cingucento-tuning-CID5-ID2OLe9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=WcMbObb7nGQ Bo trzeba dawać na luz ::unsure: Edytowane 7 Maja 2013 przez subratri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Chca-ograniczenia-do-30-kmh-w-calej-Unii-Europejskiej,wid,15548906,wiadomosc.html :( ;) ;) Nie wiem czy bardziej dział "humor czy bardziej " Kto mnie wkurzył.- W Poznaniu w godzinach szczytu lub podczas większych targów na terenie MTP średnia prędkość to 20km/h a ostatnio w dobie remontów, objazdów zamknięć obecne 50km jest nieosiągalne. 50km to ograniczenie na wylotówce z miasta do autostrady kiedyś 90a teraz 50km ze względu na stan drogi. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 50km to ograniczenie na wylotówce z miasta do autostrady kiedyś 90a teraz 50km ze względu na stan drogi. :( Bez CB strach jechać, bo miśki wyczuły zarobek, nie ma dnia bez kontroli. Przychodzi kobieta do lekarza i skarży się na ból. - Gdzie panią boli? - pyta się lekarz. - Wszędzie - odpowiada kobieta. - Jak to wszędzie, proszę być bardziej dokładnym. Kobieta dotyka kolana palcem wskazującym: - Tu mnie boli. Następnie dotyka lewego policzka: - O tu mnie boli. Potem dotyka prawego sutka: - O tu też mnie boli - mówi z grymasem bólu kobieta. Lekarz popatrzył na kobietę ze współczuciem i pyta się: - Czy Pani jest naturalną blondynką? - Tak. - Tak myślałem - kontynuuje lekarz - ma pani złamany palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Jaką mamy ciekawą lekturę w pracy. Nie ma to jak tłumacz Google, ale jak poważna, znana sieć sklepów (marketów budowlanych) może wypuścić produkt z takim czymś to jet kpina. W klimatyzatorach jest instrukcja za to po rumuńsku, ciekawe jak to przetłumaczą mądrzy w centrali. ekologiczny radny :( http://wiadomosci.wp.pl/gid,15662061,kat,1342,title,Radny-Jacek-Soska-przyjechal-na-obrady-na-koniu,galeria.html Edytowane 20 Maja 2013 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 sebcio76 temat tłumaczeń instrukcji to temat-rzeka... takie kwiatki jakie można znaleźć w instrukcjach to chyba nigdzie indziej nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi