sebcio76 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Blondynka dowiedziała się, że jest w ciąży, i płacze: - Ale ja nie jestem gotowa, żeby mieć dziecko. Nie mam pracy, męża, nawet domu. Nagle wpadła na genialny pomysł: - A może to nie moje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 sebcio76 Czybyś czytał te ze strony WP :) a ci zaczerpnęli z TEJ STRONY :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Prezes Ty detektywie :) w policji pracujesz czy innym wywiadzie ? :) Dokładnie tam znalazłem i mi się spodobało. Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Idzie sobie facet koło śmietnika i patrzy - baba leży na śmietniku. Podchodzi i pyta: - Babo, ty żyjesz? - Żyję - odpowiada baba - A rusz nogą - mówi facet. Baba ruszyła. - A rusz ręką - facet znowu. Baba ruszyła. - Kur***! - krzyczy facet - Całkiem dobrą babę ktoś wyj***! Z pamiętnika studenta: Poniedziałek - zostało mi 2 zł jestem głodny Wtorek - zostało mi 1,5zł jestem głodny Środa - została mi 1 jestem bardzo głodny Czwartek - nie mam pieniędzy jestem bardzo głodny Piątek - dostałem stypendium Sobota - Nic nie pamiętam Niedziela - Nic nie pamiętam Poniedziałek - zostało mi 2 zł jestem bardzo głodny! Przychodzi kobieta do lekarza i skarży się na ból. - Gdzie panią boli? - pyta się lekarz. - Wszędzie - odpowiada kobieta. - Jak to wszędzie, proszę być bardziej dokładnym. Kobieta dotyka kolana palcem wskazującym: - Tu mnie boli. Następnie dotyka lewego policzka: - O tu mnie boli. Potem dotyka prawego sutka: - O tu też mnie boli - mówi z grymasem bólu kobieta. Lekarz popatrzył na kobietę ze współczuciem i pyta się: - Czy Pani jest naturalną blondynką? - Tak. - Tak myślałem - kontynuuje lekarz - ma pani złamany palec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revolta Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Gdyby ktoś jeszcze nie słyszał o wschodzącej gwieździe polskiej muzyki. Złapany w radiu Zet ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Niesamowita odwaga (najlepsze od 2.00 min): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Trzeba było zostawić włączone (wyłączyłyby się przecież po otwarciu drzwi...) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 http://demotywatory.pl/1823810/Taterniczka-roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgred1628 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ulubiony szampon rudych? - WD-40 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 takie kombi to Ja chce http://www.topgear.com.pl/jedziesz-300-kmh-az-tu-nagle,audi,filmy,1326 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 http://www.epoznan.pl/news-news-43585 po przeczytaniu rozbawiła mnie wypowiedz dyrektorki szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Nawet w TV był reportaż na ten temat. Hell Kitty rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 nasrane w głowach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 http://www.sadistic.pl/sedzia-sie-wkurwil-vt229977.htm Dodano: 22 wrz 2013 - 20:53 http://tablica.pl/oferta/zamienie-audi-80b4-tdi-oraz-nowe-okna-pvc-na-vana-7-osob-lub-sprzedam-CID5-ID2HMc7.html#a1c8012e0c Nie wiem czego gość nie może sprzedać, okien czy auta... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Edytowane 24 Września 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi