damian_opole Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 http://demotywatory.pl/4370655/Do-ktorego-kraju-wybralbys-sie-na-zimowy-urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=W_EBTalgpf8 W końcu mamy swojego Ronaldo;) hah Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 już nie mamy ronaldo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Już wkleiłem nowy link:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=9LkNFd1A6lE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 kacper69: Co w tym śmiesznego To żałosne jest a nie śmieszne :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zwłaszcza poziom kultury osobistej nagrywającego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Może jak by była na forum kategoria typu "skandal" albo coś w tym rodzaju , to tam bym wrzucił tego linka ;P A ogólnie to śmieszne jest to , co ten człowiek robi z wymiaru sprawiedliwości w naszym kraju. Oczywiście dla kogoś , kto mieszka poza tym krajem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 zamiastr spalić tęczę, to spalił gumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Chyba najbardziej się do tego działu nadaje..... Wczoraj, jadąc autem około południa, słuchałem jak zawsze lokalnego radia 90FM. No i po wiadomościach lokalnych stacja retransmituje informacje z kraju i ze świata przygotowane przez kiedyś macierzystą, a obecnie współpracującą rozgłośnię RMF. Pojawił sie temat na topie czyli cena i problemy z wyprawkami do szkoły. po kilku utyskiwaniach na ceny, choćby takimi pewnej damy, że za plecak zapłaciła ponad 700zł, była kolejna wypowiedź nagrana "na mieście" Pani narzekała, że ma problemy ze znalezieniem w handlu "ołówków dla leworęcznych" Najpierw myślałem że mam coś z percepcją i źle to usłyszałem, jednak w aucie nie byłem sam i żona ten tekst potwierdziła. Nie wiem jak to rozumieć, ja uważam że to hit sezonu pod względem szczytu głupoty.... A może to ja jestem w błędzie i faktycznie ołówki są inaczej zrobione dla tych co mają lewą rękę dominującą???? Czyżby były inaczej zatemperowane??? Może ta pani miała coś wspólnego z naturalnymi blond włosami? (w radiu tego nie widać) A może to sezonowy chwyt marketingowy handlowców, by ołówek za kilkanaście groszy sprzedać z kilkudziesięciokrotnym przebiciem?? Jeśli ktoś coś wie w tym temacie oświećcie starego, którego problem wyprawek już dawno nie dotyczy, bo nie wiem czy mam się nadal śmiać, czy się zacząć naprawdę przejmować zidioceniem tego narodu... Od razu przypomniał mi się stary kawał z dłuuuuugą brodą, jak to milicjant wpada do papierniczego i prosi o zeszyt do 3 klasy..... Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 No popatrz, a wystarczy na opakowaniu ołówków dodać tekst, "ołówek dla leworęcznych" i cena wzrasta o 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi