Krzychu Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Bardzo trafione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 - Tato chciałam ci powiedzieć, że jestem zakochana. Adama poznałam na eDarling, potem zostaliśmy przyjaciółmi na Facebooku, często gadaliśmy na WhatsApp, teraz oświadczył mi się na Skype. - Córciu, wobec tego weź ślub na Twitterze, dzieci kupcie na eBay, a po kilku latach, jak ci się mąż znudzi to wystaw go na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Znowu Kubica nieźle wypadł na rajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Takie tam Renault Sport R.S. 01 INTERCEPTOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Transport ekologiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Sprzeczka małżeńska. Żona do męża rozkazującym tonem: - Natychmiast wychodź spod tego stołu! - Nie wyjdę! - Mówię ci wyłaź! - Nie wyjdę! - Wyłaź, ty tchórzu! - Nie wyjdę! Chłop musi mieć swoje zdanie! Edytowane 7 Lutego 2016 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woliniak89 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 jak nazywa się impreza u Weroniki . . DiscoVery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 można się rozmarzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Takie szczere ogłoszenie sprzedaży Autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Taki zwykły kibel w polskim urzędzie... Dodano: 26 maj 2016 - 10:29 Teraz każdego stać na nowego RS-a. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deha21 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ze śmiesznych historii. Moja Megane pojechała do mechanika, a ja chciałem swoje poprzednie auto nieco odświeżyć bo chciałem zrobić zdjęcia żeby wystawić na ogłoszenie w internecie. Pojechałem na stacje benzynową żeby kupić jakiś środek do czyszczenia wnętrza. Był dwa "Czysty coś tam" i "Błyszczące wnętrze". Pierwszy był tańszy więc kupiłem. W trakcie czyszczenia wnętrza moja dziewczyna, która mi pomagała przeczytała nazwę środka. Okazało się, że to "Czysty silnik" :P Tak więc czyściłem wnętrze auta, środkiem do czyszczenia silnika. Ale nawet całkiem fajnie pachniało i było przede wszystkim czysto :P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Widzę zastój w temacie no to trzeba coś na czasie wstawic: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Gdzieś na kresach... :D Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaSz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ah te piękne multiple :lol: https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/f0/c9/54914fc386095_p.jpg?1426643495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Czy moja megana kiedyś będzie tak doceniona jak ten malec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi