UlaSz Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Uoo jaki styrany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dla kontrastu, takiego kaszlaka spotkałem w Dubrowniku. Oprócz tego, było jeszcze kilka sztuk, ale ten wyglądał jakby był prosto z fabryki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Filtr oleju z 5-cio letnią gwarancją. Ciekawe kto go przez 5 lat nie wymieni? Tylko w reno można wrzucić 2 bieg przy 150 km/h :) Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahin Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Zima się znowu zbliża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedwied Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Oj zima zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Szczerość do bólu: https://www.olx.pl/oferta/seat-alhambra-1-9-tdi-nowe-oplaty-CID5-IDivGJl.html#75b5aad515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 trudne pytanie, naprawdę trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filozof23 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Właśnie zasłyszałem :D Mikołaj to ma klawe życie..... .... Zna adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 taki ból i wyrwany przodek ... http://www.idioci.pl/17526/mowilem-kuwa-zebys-nie-szarpal-debile-wzieli-sie-za-holowanie-i-tak-to-sie-skonczylo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meggiespi Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Własnej roboty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Byłem dziś w jednym z marketów, którego logo to stylizowana litera K. Przechodząc obok regałów technicznych, natknąłem się na ciekawy produkt... I tu pytanie: Wiecie jak nazywa się przewód elektryczny, (linka w izolacji) który jest przeznaczony do podłączenia dynama i lampek w rowerze?? "Poprawna" odpowiedź na fotce: ...ałtaiwś od dów-ezrp ot żeicezrp oN <------ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszSromtek Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Kowalski wpada do szpitala, bo jego żona rodzi. Widzi położną i pyta: - No i jak? - Ma pan trojaczki. Kowalski strasznie dumny: - Ma się rurę, co? - Może i ma, ale trzeba by ją przeczyścić, bo wszystkie czarne. Dwóch pijaków siedzi pod sklepem. Nagle zza zakrętu wychodzi ładna laska. Pierwszy mówi: - Te Heniu założę się, że jej nie poderwiesz. Drugi na to: - A skąd wiesz? Przecież tak dobrze mnie nie znasz. To o ile się zakładasz? - O całą flachę. Drugi przyczesał się grzebykiem i podchodzi do dziewczyny.I mówi: - Cześć laska. - Cześć Przystojniaku, może napijesz się ze mną? - Oczywiście! Po pół godzinie wraca z wielkim całusem na twarzy, a drugi pyta: - E Heniu jak to zrobiłeś? - Mówiłem, że mnie nie znasz Wiesiek? - A kto to był? - Moja żona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Fajna ta Honda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi