Rozek123 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam, Proszę o opinię tego samochodu: http://otomoto.pl/renault-megane-C32426405.html Już byłem na jazdach próbnych i jestem na 85% tak. Bardzo mi się spodobała ta Renia. Przebieg w sumie nie duży. Turbina, rozrząd, 2 wtryski po wymianie przy ok 120k km. No i jak dla mnie najważniejsze to od pierwszego właściciela i z Polski. Muszę jeszcze podjechać do serwisu przed zakupem. Napiszcie mi proszę, na co muszę zwrócić uwagę oraz co sądzicie o tej cenie? Dodam jeszcze, że trzeba będzie nowe opony kupić, bo zimowe zjechane, a letnich w ogóle nie ma. Serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A gdzie jej halogen jeden wcięło? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozek123 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Halogen jest :P Wpadł do środka i go nie widać na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Aha :P no, a pytałeś czemu auto było przerejestrowane skoro jest pierwszym właścicielem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozek123 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Tak. To był samochód firmowy, którym jeździł obecny właściciel, a po 3 latach przysługiwało mu prawko pierwokupu. Dlatego można uznać, że auto jest jak od pierwszego właściciela. Swoją drogą, skąd wiedziałeś, że byl przerejestrowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Gdyby nie był, to miałby te fajniejsze tablice jeszcze z flagą Polski :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam. Autko jak na swoje lata wygląda na pierwszy rzut oka ok. Zastanawia mnie tylko czemu nie ma zdjęcia lewego boku auta,od strony kierowcy. Na prawym widać wgniotkę na progu. Opis też nie do końca zrozumiały. Duża, kolorowa nawigacja z mapą Polski :P , jakoś jej nie widzę. Sprzedający pisze o aluminiowych felgach i oponach zimowych w gratisie. Auto stoi ze stalówkami i założonymi zimówkami, to alusy bez opon w gratisie? I jeszcze lusterka składane, że elektryczne to się zgodzę, ale szczeże wątpię, że w tej wersji składane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Dodatkowo właściciel jest królem szos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozek123 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Lusterka ma składane. Nawigacji brak. Żona właściciela dodawała ogłoszenie metodą Kopiego Pejsta :P Alusu bez opon, zimowe też są do wywalenia. Można założyć, że to auto jest bez kół. Na lewym boku nic ciekawego nie było, poza wyblakłą listwą na drzwiach kierowcy. Prawdopodobnie od słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Sprawdź jak auto jest zarejestrowane-czy osobowy czy też jako ciężarowy (teoretycznie powinna być kratka).Nie wiem czy to wina zdjęć,ale sprawdź przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 No i silnik ma 100KM (101)a nie 105 (106), a to 2 różne silniki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozek123 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Zderzak przedni trochę porysowany. Tylny reflektor był klejony. Wszystkie szyby oryginalne. Rozumiem, że to dobrze, że ma 101 KM, a nie 105, ale nie wiem dlaczego ? Czy ktoś miałby możliwość sprawdzenia samochodu po VIN: VF1KMR20533387877 ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Rozumiem, że to dobrze, że ma 101 KM, a nie 105, Niekoniecznie, choć zdecydowanie lepiej jak 85KM. Wyjaśnienie znajdziesz w tych tematach: http://megane.com.pl/forum/115-15-diesel/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi