tomeeq Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam. Aż wstyd się przyznać ale do dziś po ponad roku użytkowania nie wiem czy posiadam w aucie DPF. Nic się nie psuło więc się tym nie interesowałem. Teraz autko jest na sprzedaż i wstyd bo nie wiem jak odpowiadać na to pytanie. Poprosiłbym o rozkodowanie nr. VIN żeby to sprawdzić VF1KMRGO633749492 Z góry dziękuje. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puka72 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Wejdź po prostu pod samochód i się przekonaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeeq Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 gdybym wiedział czego szukać ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Wystarczy wejść w odpowiedni temat by się dowiedzieć. Opisane wiele razy nawet sam szkice wydechu wstawiałem jak FAP wygląda. A widać go jak popatrzysz z pod tylnego zderzaka po rurze wydechowej w stronę silnika. Jak na wlocie do komory silnika widzisz grubą okrągła puszkę to FAp jest. http://fotka.megane.com.pl/?v=przechwytywapwp.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi