szupi Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Awaryjnie można po włączeniu zapłonu pociągnąć plus do cewki rozrusznika bezpośrednio z akumulatora, ale to bardziej rozwiązanie tymczasowe aby zciągnąć szczerupę gdzieś do mechanika czy na złomowisko niż sposób na normalne odpalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Dnia 26.02.2018 o 23:52, Megane_Bytom napisał: Ja mam również phII czyli nie mam takowego bezpiecznika? Tak nie masz tego bezpiecznika jeżeli to ph2. Jedynym bezpiecznikiem do rozrusznika jest ten 400A na klemie plusowej. U Ciebie złączem odpowiedzialnym za włączenie rozrusznika jest kostka MM (złącze 6-ścieżkowe) SZARE - pin 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane_Bytom Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Auto pojechało lawetą na warsztat. Wymiana rozrusznika i od tamtej pory działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi