TheOktik Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Sugeruję el-cars do naprawy kart HF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdmis Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Tak też postanowiłem. Wyślę do nich karty i mam nadzieję, że będzie to działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 pewnie padła cewka. U mnie padła raz, na szczęście tylko 1 zwój, przylutowałem i działało. Potem padła drugi raz. Zamówiłem z Chin 2 cewki za 4$, przelutowałem i mam spokój. Największy ból to otworzenie karty tak, żeby jej nie zdemolować. https://www.aliexpress.com/item/2Pcs-Super-Charging-Key-Repair-Transformer-Coil-Inductance-Smart-Card-Remote-Key-Case-For-Renault-Megane/32835079216.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdmis Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Obie karty wróciły z Kaczorów i na razie wszystko działa jak trzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi