swt Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Witam. Mam taki problem, że gdy chce wysunąć radio, wysuwa się do połowy. Gdy je odchylam na bok mogę wcisnąć dłoń za nie ale czuć i widać, że kable są strasznie napięte. Tak jakby za krótkie i całe radio nie chce wysunąć się po za kokpit. Mam takie pytanko możliwe, że kable się gdzieś zaczepiły, czy jest to odpinana wiązka kabli, że np mógłbym to przeciąć i kupić iso. Czy jest to cała wiązka która idzie w elektrykę, próbowałem wyciągnąć zmieniarkę i nawet nie drgnie z miejsca proszę o pomoc !!!. Pozdrawiam czekam na odpowiedz. Edytowane 17 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jest to cała wiązka zakończona kostkami ISO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Czyli lipa z odcięcia i np 40 cm dalej nie jest ona łączona następnymi wtykami ? Ma ktoś może pomysł co dalej można by zadziałać. Edytowane 22 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 ma ktos moze pomysł co dalej można by zadziałać Można zdemontować kokpit i ułożyć prawidłowo wiązkę bo pewnie została źle ułożona po demontażu lub wymianie dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Trzeba odkrecic schowek i dalej gdzie srubki sie kryja ma moze ktos jakas foto relacje z rozbioru kokpitu ? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, interpunkcja 5.7 - logika wypowiedzi Kolejny raz kolegę upominam. Proszę zwracać uwagę na pl-literki, a i znak przestankowy też by nie zaszkodził. damiar Edytowane 23 Maja 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi