smeg Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ponieważ jest temat: 'Co was ostatnio wkurzyło',dla równowagi ,może powinien być temat:'Co was ostatnio ucieszyło'?.Można by w nim opisywać nasze sytuacje osobisto-zawodowo-motoryzacyjne,oczywiście bez nadmiernego patosu,moralizatorstwa i dorabiania ideoligii. Może ja zacznę:byłem dzisiaj w sklepie RTV i niezmiernie się ucieszyłem,na telewizorze wiodącego producenta widzę nalepkę-posiada funkcję meczu sportowego.Pytam się sprzedawcy ;co to jest?.Okazuje się ,że firma się postarała-wciskasz guziczek i w trakcie meczu pogłaśniają się odgłosy z boiska i trybun a zcisza słowotok pseudo komentatora i jego gości.Nareszcie bez irytacji będzie można oglądnąć Mundial.Pewnie trzeba będzie pożyczkę wziąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Mnie ucieszyło uwzględnienie polskich zniżek w niemczech Niemczech. 7 lat płacenia AC nie poszło na marne ;-) Edytowane 25 Maja 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Zakończenie remontu elewacji. Szczęśliwie pogoda dopisała, efekt znakomity a ekipa sensowna i dobrze zorganizowana. Jakby ktos z Warszawy lub okolic chciał namiary to proszę o sygnał na PW. Dodatkowo "obudziły" mi się w samochodzie elementy HF po lewej stronie. Od końca lutego było martwo a dzisiaj nagle zaczęło działać. Poczekam, może i prawa strona ruszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dzisiejszy kurs EUR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Z powrotem w Polsce;) Tęsknota za rodziną i przyjaciółmi zwyciężyła;) A i pracę u kolegi ojca dostałem,więc dodatkowy powód do powrotu, będę jeździł i rozwoził jedzonko;) Edytowane 15 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 http://www.tvn24.pl/przejechal-sie-na-lawecie-komendant-strazy-miejskiej-odwolany-czuje-sie-kozlem-ofiarnym,445292,s.html papa, jednego pasożyta mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Zakup po niesamowitej cenie 5zł (wyprzedaż przed likwidacją Reala, po przejęciu przez Auchan) jednego kijka trekingowego do nordic walking, składanego teleskopowo na 3 razy, który po przeróbkach (w trakcie i już 80% gotowe) posłuży jako lekki, podręczny statyw do małego aparatu i komórki. Teraz tylko jeszcze jeden element dorobić ale trzeba na tokarza poczekać, aż wróci z urlopu do maszyny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Zakup 17-stu piw alkoholowych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Takie tam... Polska po prostu :) http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/na-wojnie-z-absurdami,99796.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ponowne opanowanie umiejętności czytania przez niektórych moich klientów. Okazało się że da się przeczytać (ze zrozumieniem) taki fragment z faktury gdzie jest napisane: termin płatności i co ciekawsze poprawiła się umiejętność korzystania z kalendarza, potrafią skonfrontować obecną datę z datą na fakturze kiedy należy dokonać płatności. Po raz pierwszy od pół roku jestem spokojniejszy że nie będzie paniki i kombinowania przed nieuchronnymi datami kluczowymi (w kolejności nadchodzących terminów płatności do końca miesiąca: czysz, ZUS, podatki, pensja pracownika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Po dłuuugim czekaniu i kilku odwołaniach w końcu dostałem odszkodowanie za operacje i pobyt w szpitalu;) Ubezpieczalnia robiła wszystko, żeby mi nie wypłacić pieniędzy, ale ja nie dawałem za wygraną ;) Edytowane 10 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawska.forumowiczka Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 To, że moje auto przeszło przegląd techniczny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piot_rek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Mnie ostatnio ucieszyło to, że znalazłem ekstra konkurs. Jerzy Dudek szuka warsztatu , który podszkoli go w mechanice :D Postanowił odbyć warsztatowe praktyki! Wszystkie szczegóły znajdują się tutaj: http://www.warsztat.castrol.pl/konkurs . Może ktoś z was ma wolny praktykancki etat i weźmie pod swoje skrzydła Dudka ?:> Wystarczy zadzwonić na jego numer podany na stronie i przekonać go :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Efekt jaki uzyskałem po całym dniu pracy przy myciu ponad 10 letniego, betonowego płotu Zastosowałem karcher i dyszę rotacyjną. By nie narobić szkód u sąsiada zakupiłem za 10zł 1,5mb folii budowlanej 4m szerokiej i została ona zawieszona na 2 pionowych tyczkach, tak że powstały w ten sposób ekran postawiony u sąsiada i przywiązany do płotu, zbierał przelatującą pomiędzy tralkami wodę i odprowadzał do jego trawnika. W ten sposób, z przerwami na treningi F1, "wyprałem" 15 przęseł i tyleż słupków. A tu efekt powodujący radość i zadowolenie. Jak świeci słońce, to efekt jest jeszcze lepszy. Zostały jeszcze 2 przęsła ale to już w poniedziałek. Jutro wolne i wyjazd na 15 Wiślaczek, czyli coroczny PIKNIC COUNTRY w Wiśle poprzedzony jak co roku paradą Jest na czym oko powiesić i czego posłuchać: Obecność OBOWIĄZKOWA, pomimo że w tym czasie będą w Belgii kwalifikacje do niedzielnego wyścigu F1. I jak tu nie mieć "banana" na facjacie?? Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Gojgien, skoro tak super wyszło, to jeszcze drugą stronę trzeba "pociągnąć", będzie podwójna zadowolenie :D Mnie ucieszył koniec kolejnego w tym roku remontu w domu, przynajmniej jeden problem z głowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi