andrzejm36 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Zbliżają się wakacje i wyjazdy z nimi związane. Wczoraj ambitnie podłączyłem swoją kartę do aplikacji Tom Tom Home chcąc wypróbować jak mogę sobie zaplanować wcześniej trasę i różne jej warianty / znowu Chorwacja ..ale chciałem zaprogramować kilka tras m. innymi przez Niemcy /. I tu ..zonk.Aplikacja wybiera tylko jedną trasę ..nie ma tras alternatywnych i nie ma nawet opcji jedź przez dane miejscowości.Proszę o radę jak rozwiązać ten problem./ porównując to choćby do Automapy czy Via Michelin to ..nie ma porównania :) ps. trochę się rozjaśniło po przeczytaniu instrukcji / str. 24 / ..ale chyba tylko na urządzeniu w samochodzie można zaprogramować trasę przez dane miejscowości../ trasę alternatywną / i przy następnej ,, okazji " wcisnąć w dniu wyjazdu ,, poprzedni cel ".Jeśli jest coś takiego jak zapisanie trasy i w dowolnej chwili wywołanie jej z pamięci to proszę mnie uświadomić jak to zrobić :) Edytowane 17 Czerwca 2014 przez andrzejm36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Niestety masz rację, możesz to zrobić tylko z poziomu urządzenia w aucie. W dzisiejszych czasach takie rozwiązanie jest mocno niedopracowane, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi