kacper69 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Poszukuje jakiejś strony, gdzie będę mógł sprawdzić jaki PN powinny mieć części do mojego auta. Konkretnie chodzi mi w tym momencie o PN sprzęgła , które zamierzam wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furious20 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Kolego moja propozycja jest taka żeby zadzwonić lub podjechać do sklepu z częściami i powiedzą tobie po nr vin jakie jest potrzebne sprzęgło do twojej Renatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 furious20 czytaj daty postów na jakie odpowiadasz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Poszukuje jakiejś strony, gdzie będę mógł sprawdzić jaki PN powinny mieć części do mojego auta. http://renault.epcdata.ru/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Krasy Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tu bardziej przejrzysty katalog. Może się jeszcze komuś przyda Mój odnośnik :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newone Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Siema. Mógłbyś mi napisać jak się korzysta z tego cuda. Nie mam pojęcia co znaczą te oznaczenia, nie wiem w którą ikonkę mam wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Najpierw wybierasz model, w twoim wypadku Megane II, później wybierasz jaki masz typ (tą informację uzyskasz z VIN (4,5,6,7 znak kolejno w numerze VIN), są przypadki że się nie ma takowego oznaczenia to po jego rozkodowaniu, informacje jak to zrobić znajdziesz na forum. Po wybraniu typu masz do wyboru trzy podgrupy: Manual, BodyWork, Upholstery - Electricity; po wybraniu interesującej cię grupy dalej już raczej sobie poradzisz. Edytowane 31 Marca 2017 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 @newone - gdzieś na forum wyczytałem, że kod masz w VINie - 4,5,6 i 7 znak. Niestety mojego KZM4 nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 To wtedy szukasz najbardziej zbliżonego oznaczenia ale wtedy musisz wchodzić w każde oznaczenie z nich i sprawdzać jaki jest tam silnik i szukać takie samego jak u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Niestety mojego KZM4 nie ma Nie szukasz w VINI-e tylko patrzysz na słupku prawym w górnym lewym rogu jest typ techniczny pojazdu i on odpowiada temu co masz na tej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy. Nie cytuj całego posta jeżeli odpowiadasz bezpośrednio pod nim.:!: Potwierdzam Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi