gosjac Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam, jestem z Wami od 2 sekund ale mam nadzieję na poradę i opinię. Od 14 lat jeżdzę RM I 1996 1,4. Niestety jej czas dobiega końca i pora zmienić samochód. Mój wybór padł na http://otomoto.pl/renault-megane-100-oryginal-C33604735.html napiszcie proszę co myślicie. A może macie jakieś kombiki do 15000PLN do polecenia? Z góry baaaaardzo dziękuję:) GOSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Umowa na niemca, blachy nie ważne bo brakuje naklejek z przeglądu i landu gdzie zarejestrowano auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosjac Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A co to może oznaczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Jaka umowa na niemca? Przecież wyraźnie pisze że faktura vat marża i cena zawiera opłaty, ewentualnie dopytaj czy przegląd,tłumaczenia i recykling w cenie i czy na pełną kwotę dostaniesz fakturę.Co do opłacalności zakupu to się nie wypowiem ,ale warto poprosić o ten vin sprawdzić czy przeglądy pokrywają się z książką,chociaż przy reni z niemiec może być to trudne. A naklejek na tablicach brak bo wymeldunek zrobił. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez krzychu73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosjac Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 DZiękuję. VIN już mam-jtro sprawdzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi