Iron.Falcon Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Pomijam fakt, że wykonując taką samą pracę mój brat za miesiąc pracy zatankuje 936l LPG, a ja w niemczech Niemczech 2800l to dodatkowo w weekend wracając z PL tankowałem na orlenie po 2.99 zł. Dalej po niemieckiej stronie na Shell po 0,679€ ( 2.80 zł ) Co jest ?!? Edytowane 24 Czerwca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wakacje już blisko i rypią w górę bo muszą się napaść na ludziach,biedny polaczek chce gdzieś pojechać na urlop to trzeba go skroić tak było jest i będzie amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroliq Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 to musiałeś jaki super-hiper-ekstra gaz tankować ;) u mnie ceny za 1 dm^3 w granicach 2,38zł (prywatna dystrybucja, ale sprawdzona i świetnej jakości) - 2,53zł (Shell) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) W gorzowie też po 2.50 - 2.60 ale na autostradzie już po 2.99 - nie ma alternatywy trzeba bydło kasować. Tylko że na tej samej autostradzie Wolności ( sic ! ) Niemiec swoich nie gnoi.... http://www.zasady-pisowni.dyktanda.net/pisownia-wielka-litera.php nazwy geograficzne, czyli nazwy kontynentów, części świata, krajów, starożytnych państw, regionów, prowincji, stanów, miast, wsi, dzielnic i osiedli, np.: Europa, Ameryka Łacińska, Japonia (= Kraj Kwitnącej Wiśni), Kanada (= Kraj Klonowego Liścia), Rzeczpospolita Polska, Rzym, Warmia, Ontario (prowincja w Kanadzie), Dakota Południowa, Charleston, Warszawa, Zalesie, Mokotów, Dlaczego wyedytowałeś nazwę miasta na mała literę ? Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Iron.Falcon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 W Krynicy Morskiej 20.06 benzyna 95 na Orlenie była po 5,69zł/l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 U mnie aktualnie NO po 5.29zł i 95/98 po 5.49zł stacja przebudowywuje się z Bliskiej na Orlen choć mam miejsce gdzie orlenowska ropa jest po 5.05zł jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ja pracuję na Shell. Aktualne ceny to: 95 - 5,63 ON - 5,58 LPG - 2,73! V-Power 95 (98) - 6,08 V-Power Racing (100) - 6,53 V-Power ON -6,08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Powiedz mi skąd taka różnica między Shell a dajmy na to Orlenem. Wczoraj tankowałem PB Vervę po 5,65 litr. A tu podajesz na Shellu za 95 5,63. Ogólnie na Shellu co widzę ceny to wydają mi się dziwnie wyższe od pozostałych stacji. Tankowałem tam tylko jak były "bony" z Lidla dające upust :) Co do cen to i tak jeszcze nie jest tak źle. Chociaż mogliby przestać porównywać nasze ceny do pozostałych krajów UE i mowić, że u nas to taniocha. Można byłoby tak mówić gdyby najniższa krajowa to było 3k zł miesięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj na jednej stacji jest 5.19 zł za 95 PB, a ON 5.09 zł. Cruel chyba wie o jaka stację mi chodzi. Edytowane 7 Lipca 2014 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Kolego Karpiu ,skąd Shell bierze paliwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Z Orlenu bierze....A V-power z Niemiec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi