bear84waw Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jak w temacie... Potrzebuję sprawdzić auto którym jestem zainteresowany, jest ono (niby) na bierząco serwisowane i chciałbym sprawdzić to co wiedzą o nim w serwisie... Ktoś może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Idź do byle ASO - powinni pomóc. Ja dostałem 3 strony historii swojego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jochimm Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wydali Tobie historie auta ? Az dziwne bo nie mogą tego robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bear84waw Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) no właśnie... :( beznadzieja... a więc kupuj kota w worku, albo jedź na drugi koniec polski żeby dowiedzieć się że sprzedawca coś kręci i wracaj bez nowego auta. To mnie właśnie irytuje w tym kraju. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Bez najmniejszego problemu. Grzecznie zapytałem czy może spojrzeć w ekranik co widać - dowiedziałem się, że auto było serwisowane przez 3 lata i dalej nic nie wiadomo i przeczytał mi co widzi. Zapytałem czy mi to druknie... i mam. Może tu w Niemczech mogą to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 W Polsce także można dostać historię auta zależy to tylko i wyłącznie od ASO i jego pracowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi