marza0307 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Ostatnio kupiłam megane III 1.5 dci, combi, 2010 rok i zauważyłam, że tylnie światła lekko odstają względem klapy bagażnika, widać dopiero jak sie przyjże. Jak myślicie czym to jest spowodowane? Z góry dziękuje za Wasze opinie Marzena :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Dodano: 08 lip 2014 - 20:14 Dodam jeszcze, że autko kupiłam w salonie Renault w Niemczech i dostałam rok gwarancji, ale nie wiem czy gwarancja to obejmuje. Edytowane 8 Lipca 2014 przez marza0307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Miał dzwon w tył prawdopodobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 zdjęcia były by bardziej pomocne niż wyobraźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dokładnie, bez zdjęć to nic nie można powiedzieć. Renault nie grzeszy jakością montażu i jeśli różnica nie jest drastyczna to niestety normalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marza0307 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Już się wyjaśniło, jak jeden kolega napisał, nie grzeszy montażem :) Byłam w tym salonie i te modele co mam ja właśnie tak mają niestety. Przyglądałam się innym i mają podobnie. A dzwona nie miała Renia, sprawdzałam historie auta. Dziękuje. Edytowane 10 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi