Mil3k6 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Mam takie pytanie czy w megane 2 w tylnym spryskiwaczu nie powinno byc dyszy? Ma w tym miejscu taka wielka jape :( patrzyłem u kolegi i tez ma tak dziure Jak to jest z tą dysza czy powinna tam byc czy nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Też miałem taką wielką dziurę i lało wszędzie, tylko nie na szybę. kupiłem za 5 zł spryskiwacz do poloneza, i wydłubałem dyszkę (taka metalowa kulka z otworkiem i kawałkiem rureczki). Była trochę za duża, więc zamontowałem w wiertarce i pilnikiem zmniejszyłem jej średnicę tak, aby dała się na siłę wepchnąć w oryginalny otwór. Teraz nie tylko leje eleganckim strumieniem, to mam jeszcze niewielką możliwość regulacji jego kierunku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Aja się dziwię co tak dużo płynu żonka zużywa :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi