CzechuXX Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 22 godziny temu, aniewa napisał: Body module Mam zakładkę Body Control module. Czy to jest to? W tej zakładce po kliknięciu auto identify wyskakuje na czerwono: BCM95_SW990_Valise Po wybraniu go jest takie oto coś(lista jest dużo dłuższa): Dokopałem się do flasher. Chyba nie mam tej opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Tak, to jest ta zakładka. Niestety nie masz kierunków autostradowych.☹️ Powinno wybrać na ten moduł na zielono, czerwony kolor oznacza nie do końca zgodność z listą dostępnych ecu. Możesz jeszcze bez skanowania wybrać SW 25 i tam zmienić ten parametr ale pewnie to nie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 19 minut temu, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Nawet nie mam takiego do wyboru... Muszę się chyba z tym pogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Musisz mieć do wyboru SW 25. Lupą wybierasz MIII/SC III, następnie "body control module" i tam na pewno jest do wyboru SW 25. Spróbuj w domu bez łączenia się z samochodem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 9 godzin temu, aniewa napisał: Musisz mieć do wyboru SW 25. Wczoraj mnie chyba jakieś zaćmienie chwyciło bo rzeczywiście dzisiaj znalazłem. Nie mogę się z nim jednak połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi