kacper69 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Dziś zrobiłem Carbon-wieś tuning logo Renault'a Mi się podoba, bo auto odróżnia się od setki tej klasy , ale czekam na Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 No fajnie to wygląda na srebrnym lakierze. Mógłbyś dodać fotkę jeszcze na tle całego auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 kacper zerwij to . Sorki ale to nie Carbon-wieś a wiocha w najgorszym wydaniu. Jako tako takie modyfikacje wyglądają przy czarnym lakierze auta (na forum znajdziesz kilka przykładów) ale wprowadzenie takiego kontrastu kolorystycznego i "fakturowego" (cieniowane do gładkiego) kładzie temat na dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 kacper69 zobacz jak to zrobił kolega: "pizza" wygląda to dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Prawie mnie przekonaliście, w następny weekend zmienię carbon-wieś na "stare złoto" , może opinii fachowców będzie lepiej wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankuba Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 a mnie się całkiem podoba, co więcej myślę, że na moim też by fajnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroznixo Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 każdy ma swój gust jak no moje ten carbon spoko wygląda czy wieś czy nie wieś ... ja wiem gdzie jest granica .... chyba każdy ją ustala ważne żeby właścicielowi się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi