n1gdy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam. Mam następujące pytanie: czy możliwe iż po wyjęciu akumulatora z auta na dwa dni komputer może zresetować swoje ustawienia? W senie nie działa teraz klimatyzacja? A przed wyjęciem działała normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ale w ogóle nie działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Wogóle. Sprawdzałem bezpiecznik w komorze silnika ten oznaczony gwiazdką śniegu 10A i jest ok ale wymieniłem na nowy. Nie wiem co mogło się stać. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez n1gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpioniks Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) U mnie wyjęcie na 20 min aku resetuję kompa a ty mówisz o 2 dniach :D Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez Skorpioniks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 n1gdy że tak zapytam, co robiłeś? dlaczego wyciągałeś aku? coś z instalacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Miałem akumulator już słaby i wyjąłem do ładowania później nie miam czasu aby go wysadzić. I wsadziłem po dwóch dniach. Możliwe aby zresetowało tak komputer że nie widzi klimatyzacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Moje pomysły się w takim razie skończyły. Może masz kogoś znajomego z Clipem(co się na nim zna) to podłącz Megankę i zobacz co się dzieje :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Niestety nie mam:( w tym województwie jest bieda hehe. Dodano: 10 sie 2014 - 18:51 A w serwisie twierdzą że nie ma możliwości zresetowania się komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Konfiguracja nie powinna się wykasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Czy oprócz bezpiecznika jest jeszcze jakiś przekaźnik lub coś co odpowiada za załączanie klimatyzacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sprężarka idzie ze sterownika ecu ale musi być zezwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A sterownik ECU to jest ten za akumulatorem? Co są trzy duże wtyczki podłączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Powiedz mi masz możliwość powiedzenia które piny w której kostce odpowiadają za jej załączenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Poczytaj klima się nie załącza w moim poście numer 202 pokazuję pin który załącza sprzęgło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi