pogol Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, ostatnio spotkalem sie z ogloszeniem meganki III rsa diesla, czy one w ogole wychodzily w takich wariantach silnikowych ? Polaczenie tego wygladu z ekonomicznoscia zapewne skusiloby mnie do takiego zakupu, jednak czytajac opisy nigdzie nie spotkalem sie z dieslem. Ktos cos wie na ten temat? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 R.S. tylko z benzyną 2.0, wersja GT może mieć diesla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogol Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 A.to http://otomoto.pl/C34045483.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) kataryniarz, pamiętasz kilka miesięcy wcześniej niektórzy forumowicze nie dowierzali w konfigurację mojego MIII GT/ GT line. Okazuje się, że spece z Francji nie takie cuda wypuszczają w rynek. Rozumiem wszystko ale żeby RS z dieslem i deską rozdzielczą od "zupełnie cywilnych" wersji. Niemożliwe a właśnie, że możliwe!!! :D Przy okazji mała prywata - "podkułem" swoje cacko w 18-ki Alutec Xplosive. Dla mnie wygląda w nich bosko. Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez Krzychos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jedno jest pewne to nie jest R.S., nie spotkałem się w dokumentacji z możliwością zamówienia samego pakietu wizualnego, dla mnie to składak. Jednak w 100% rozwiać wątpliwości można w ASO lub na stronie "Moje Renault", po VIN-ie można przejrzeć listę wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Na 99% auto zlożone 2w1. Świadczy o tym różnorodność odcieni jak i szpary oraz żle spasowne elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 R.S nie pasuje do napędu rolnego :D R.S tylko 2.0T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi