Rekin88 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, Jestem tutaj nowy więc wybaczcie może za głupie pytanie. Potrzebuje porad. Posiadam Megane III w wersji "Dynamique" -> czy jakoś tak ;) wersja bez nawigacji, z automatyczną 2strefową klimą itp. wersja coupe. Powiem szczerze że fabryczne głośniki to coś jak dla mnie strasznego aby słuchać muzyki :) Dostałem głośniki firmowe, zakupione oryginalnie (dodatkowo) w salonie Renault które są przypisane do tego modelu. Lecz powiem szczerze że nie wiem jak mam się dobrać do wymiany ich. Czy jest jakaś instrukcja, porady itp. jak wymienić głośniki w przednich drzwiach ? Kolejne pytanie brzmi tak ;) chciałbym sobie zamontować subwoofer, czy do fabrycznego radia mogę bez problemu go zamontować? Jeśli tak to właśnie jak oraz jaki model subwoofera wybrać ? Dzięki za porady :) pozdrawiam Dodano: 26 sie 2014 - 14:27 ps. jeszcze coś. Posiadałem poprzednio auta z PSA i tam na wyświetlaczach była wyświetlana informacja np. go aktualnie śpiewa daną piosenkę itp. ( chodzi o wyświetlacz radia ) , teraz jest tylko napisane ESKA RMF itp. czy da się coś zmienić ? Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jakie masz radio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin88 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) takie, cięcie bez nawigacji na cd i mp3 + aux 2009r. Kolego Rekin88 zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 To radio nie ma wyjscia aux, pozostaje podłączenie subofera pod głośniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin88 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 mam wejścia aux pod radiem......radio wygląda tak jak na zdjęciu ale czy to jest to samo to nie wiem......czyli da się czy nie da się :)? Dodano: 26 sie 2014 - 14:49 ps. i co z wymianą głośników na te "lepsze" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Proszę przeczytaj to co Ja napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin88 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) czy może ktoś jeszcze coś napisać ? np. jak zamontować głośniki w drzwiach ? Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Rekin88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zdjąć osłonę, odkręcić torxy, odczepić kostkę, wyjąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 akurat nie trafiłeś :P w III trzeba zdjąć boczek i rozwiercić nity, bo głośniki są przynitowane. Jak znajdę chwilę to będę zbierał graty i może wrzucę BOSE do siebie, bo to nie jest strasznie skomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankuba Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 i rozwiercić nity, bo głośniki są przynitowane. no kurcze i co jeszcze, nie długo dojdzie do tego, że jak ci się głośnik spali, to trzeba będzie zmienić samochód, bo okaże się wszystko było zlutowane w jednym kabelku :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi