awem Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Witam Komputer przy braku mocy i żadnych innych objawach, wyświetlał mi uszkodzona elektryka czujnika położenia wałka rozrządu. Kupiłem nowy czujnik i po założeniu, wyświetlał błąd sygnału, czujnika wałka rozrządu. Oczywiście brak mocy występował nadal. Zakupiłem jeszcze jeden czujnik no i po włożeniu go nic się nie zmieniło, tzn. brak mocy :angry: . Może ktoś nakieruje mnie, bo już cięcie bierze, szczególnie przy wyprzedzaniu. Pozdrawiam Dodano: 17 wrz 2014 - 11:21 No zwolnijcie z podpowiedziami heheheheh. Dodam że po podpięciu pod kompa, po wymianie ostatniego czujnika brak błędów. No ale to chyba żadna podpowiedz. Mój przypadek z samochodem jest jedyny i jeszcze nie przerabiany. Edytowane 17 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Mój przypadek z samochodem jest jedyny,i jeszcze nie przerabiany. Sam na to wpadłeś, więc niecierpliwość i sarkazm są całkowicie zbędne... No zwolnijcie z podpowiedziami Szybko i odpłatnie to ASO, albo wróżbita Maciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awem Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Chyba wróżbita gojgien chciałeś napisać .A tak na marginesie,to co robisz na forum skoro taki szybki jesteś latać do ASO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpioniks Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Pomaga innym jeżeli wie o co chodzi i jak temu zaradzić. Jeżeli napisałeś że twój "przypadek z samochodem jest jedyny,i jeszcze nie przerabiany" to czego sapiesz że nikt nie pomaga jak nikt nie wie o co chodzi AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Mój przypadek z samochodem jest jedyny,i jeszcze nie przerabiany "tzn. brak mocy :angry: ....,szczególnie przy wyprzedzaniu" - to temat wielokrotnie poruszany na forum. Przyczyny: od źle działającego egr, turbinę, filtr powietrza po przepływomierz. I to nie koniecznie wszystkie możliwe przyczyny. Brak mocy nie zawsze skutkuje wyświetlaniem błędu na komputerze diagnostycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awem Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) O i tu bardzo podoba mi się odpowiedz kolegi aniewa, że nie wszystko wychodzi na kompie. Z tym że EGR sprawdzony, turbina ssie aż miło. Filtr paliwa cacy. I moje pytanie co jeszcze można sprawdzić w warunkach domowych? ;) Edytowane 18 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Odpenij kabel od przepływomierza i zobacz jak idzie jak będzie OK to masz winnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awem Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Kabelek odpięty.....no i bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi