Jockey Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja mam wersję "First_3.0.0.27 Classic" tego pilota co na zdjęciach i rolka ma nastepujące działanie: - radio: przewija listę stacji - media: przesuwa ścieżkę do przodu i do tyłu - telefon: poruszanie się po menu, ale bez zatwierdzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 W scenicu rolką mogę: - zmienić stację radiową - wybrać źródło dzwięku - zmienić utwór z pendrivie - wybrać telefon, kontakt tel., zadzwonić i rozłączyć połączenie. wybór połączenia jest górnym przyciskiem Brakuje przycisku 'powrotu', który jest na radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dostałem właśnie odpowiedź z Renault Polska: Szanowny Panie, dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta Renault. Odpowiadając na Pańskie pytanie o wersję aktualizacji oprogramowania, uprzejmie informuję, że najnowsza wersja ma oznaczenie 3.1.0.7. Proszę o kontakt z Autoryzowanym Partnerem w celu instalacji aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogul Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Potwierdzam, że na joysticku z opisem "MEDIA" i "RADIO" i bez OK na środku rolki (jak u Jottar) - nie można rolką obsługiwać telefonu (rozmawianie). Środkowy przycisk (pomiędzy + / - ) odbiera/kończy rozmowę. Można natomiast przełączać stacje radiowe i muzykę po bluetooth z telefonu. Środkowy przycisk działa wtedy jako "PAUZA". Mam wersję 2.2.0.19 z TomTom. Zastanawiam się czy w tej wersji wymiana joysticka na taki jak ma "deku" sprawi, że będzie działać jak u "deku"?? Edytowane 1 Listopada 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Niestety, nie będzie działać, ktoś z forum już zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satisati Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ja zmieniałem, fakt nie będzie działać, konieczna jest wymiana wyświetlacza na wersje z OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi